fbpx

Hi! Ik ben carlijn

fertiliteits- & bevalcoach

Jij hebt de kracht in je, ik help je hem te zien

FERTILItea

Luisterend oor. Ruimte voor jouw verhaal. Persoonlijke aandacht. Tips & tools om zelf je vruchtbaarheid te verbeteren. Ik organiseer theekransjes voor vrouwen bij wie zwanger worden niet vanzelf gaat. Kom je ook?

ROCK YOUR BIRTH

Bevallen is ook een groot deel mindset.  Veel vrouwen zien op tegen hun bevalling. Niet gek met al die horrorverhalen! Wil jij elke week een positieve affirmatie ontvangen om met meer vertrouwen je bevalling tegemoet te gaan en gewoon te gaan rocken?
Vijf dagen aan de slag om je bevalling te gaan rocken!

READY TO ROCK?

Ben je zwanger of ga je bijna bevallen? In de ROCK YOUR BIRTH Affirmatie Challenge gaan we vijf dagen lang de kracht van affirmaties ervaren.
Je ontdekt hoe deze simpele methode jouw mindset kan veranderen waardoor je met vertrouwen je zwangerschap kunt beleven en met zelfvertrouwen je bevalling tegemoet gaat.

We starten maandag 2 juli.

Ervaar de kracht van positieve affirmaties

Met vertrouwen je bevalling tegemoet

Leer te vertrouwen op je lijf en kracht

Aan de slag met je mindset om je bevalling te gaan ROCKEN

Bevalling

Heb je een diep verlangen om op je eigen manier te bevallen en de regie te houden? Maar voel je angst of weet je niet waar te beginnen? Ik help je! Samen gaan we aan de slag met jouw ideale bevalling. Hoe kun je die verwezenlijken? Ik help je krachtige keuzes te maken. Zodat je vol vertrouwen, zonder angst of twijfel de bevalling tegemoet gaat, durft los te laten en terug kan kijken op een prachtige bevalervaring.

Zwangerschap

Ben je zwanger en voel je je in plaats van stralend alleen maar gespannen? Vind je er niks aan, aan het hele zwanger zijn, maar wil je meer genieten? Of vind je het lastig om te vertrouwen op je lijf of de signalen van je lichaam op te pikken waardoor je over je grenzen gaat tijdens je zwangerschap? Geen zorgen! Daar gaan we samen mee aan de slag!

Fertiliteit

Heb je een diepgewortelde kinderwens, maar wil het niet lukken zwanger te raken? Of je nu 3 maanden of 3 jaar bezig bent, de regie nemen en je vruchtbaarheid optimaliseren is altijd een goed idee!
Wil je er alles aan doen om je lijf te ondersteunen of klaar te stomen voor een gezonde zwangerschap? Super! Samen kijken we waar je behoefte ligt en boosten we je vruchtbaarheid en mindset!

Fertiliteitscoaching?

Jazeker! Het begeleiden van vrouwen en/of koppels met een kinderwens. Of je nu 3 maanden bezig bent of 3 jaar. Of zelfs voordat je daadwerkelijk bent gestart. We werken aan het optimaliseren van je vruchtbaarheid op verschillende vlakken: lijf, hoofd en hart. Samen speuren we waar er ‘winst valt te behalen’ en help ik je met het integreren van een vruchtbare leefstijl: voeding, beweging, ontspanning en positieve mindset. De coaching bestaat uit een individuele mix van fertiliteitsyoga, fertiliteitsmassage, voedingsadvies of werken aan mindset. Afhankelijk van jouw verhaal.

Voor wie is fertiliteitscoaching geschikt?
Voor iedereen die graag zwanger wil worden. Ik ben er voor je om met jullie mee te denken en concrete tips te geven met betrekking tot het optimaliseren van je vruchtbaarheid voor een gezonde zwangerschap en een positieve mindset. Ik coach het liefst vrouwen die hun eigen pad durven te bewandelen en dit samen met mij willen aanpakken.
Waar vinden de sessies plaats?
Coachingsessies kunnen persoonlijk plaatsvinden in Middelburg, maar het kan ook prima op afstand via Skype, Facetime of Whatsapp videobellen.
Wat is jouw achtergrond?
Na een buitenbaarmoederlijke zwangerschap was ik twee lange jaren ‘onverklaarbaar onvruchtbaar’. Ik kon dat niet naast mij neerleggen (wie wel?!) en ben op zoek gegaan naar de sleutel. Tijdens zoektocht ontdekte hoeveel ik zelf nog kon doen om mijn vruchtbaarheid te verbeteren en vooral hoe ik mijn lijf optimaal kon ondersteunen bij onze gezamenlijke missie: zwanger worden. En jawel, gelukt! Meteen voelde ik dat mijn zoektocht niet voor niets is geweest en dat ik hier iets mee ‘moet’. Daarom ben ik fertiliteitscoach geworden. Zodat ik andere vrouwen en koppels kan helpen om hun natuurlijke vruchtbaarheid te verbeteren, te begeleiden en te steunen op een verder vaak eenzame reis.

Over mij

Ik ben Carlijn. Ervaringsdeskundige en inmiddels expert op het gebied van vruchtbaarheid en natuurlijk zwanger worden. Yogadocent met specialisatie zwangerschap en fertiliteit. Met daarnaast een enorme passie voor mindset, female empowerment en autonomie. Ik begeleid vrouwen en koppels op hun pad naar een gezonde zwangerschap en het vervullen van hun kinderwens. En ik coach zwangeren op weg naar autonome bevallingen waarbij zij de regie in handen hebben.

Laat me weten waarmee ik jou kan helpen en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Testimonials

“De lessen Yoga & Zwanger heb ik tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje gevolgd. Nog nooit eerder aan yoga gedaan, maar dat was geen probleem. Het is een heerlijk moment voor jezelf.  Heerlijk ontspannen en goede technieken die ik tijdens de zwangerschap en bevalling heb kunnen toepassen.” – Eline over Yoga & Zwanger

“If you want an easy and fast labor, join Carlijn’s pregnancy yoga. Personal approach and quiet atmosphere make the lessons very enjoyable.” – Iwona over Yoga & Zwanger

“Heerlijk! Echte yogalessen tijdens mijn zwangerschap, precies waar ik naar op zoek was. Zwangerschapsyoga, zoals yoga bedoeld is. Relaxed, maar ook met enige inspanning, alles op een fijn tempo” – Leontien over Yoga & Zwanger

Carlijn. Online.

Gratis Affirmatiekaarten

Speciaal voor jou! 16 mooi vormgegeven zwangerschaps- en geboorteaffirmaties!

Gratis Yoga Nidra

Wil je even 100% relaxen? Volledige ontspanning met Yoga Nidra en dat terwijl je lekker op een matje ligt.

In progress - Online Programma

Achter de schermen werk ik ook hard aan een online coachingsprogramma!

Find Your Balance. Set Your Goals. Take A Challenge. Reward Yourself.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus malesuada nibh quam. A congue ante ultricies sit amet. Maecenas ante mauris, placerat in pretium non, sagittis a leo. Nulla feugiat ipsum facilisis finibus ornare. Donec placerat bibendum purus ac volutpat.

Maecenas ligula nisi, mollis ac nulla et, sagittis lobortis erat. Vestibulum rutrum at quam vitae consectetur. Suspendisse ullamcorper hendrerit turpis, ac cursus eros lacinia at. Donec vitae fermentum ligula. Sed porta ac ante ut maximus. Donec aliquet leo porta, viverra diam ut, accumsan metus.

Pak de regie en

volg je eigen pad.

Ik help je graag!