fbpx

Dit ben ik!

Al voordat ik moeder werd wist ik: er komt een blog. Zoveel te delen. Maar dat liep even anders. Wie ons verhaal kent weet dat een blog er echt niet meer bij had gekund. Er kwam een tweeling, ik gaf fulltime borstvoeding en na het eerste redelijk relaxte half jaar kwam de hel. Twee krijsende kinderen, nacht op nacht op nacht niet meer dan 2 uur slaap, dokters die je niet serieus nemen en vervolgens een heel ‘revalidatietraject’. Een beter woord is er niet voor, want zo was het. 

Toen ze drie werden had ik eindelijk het gevoel een beetje de moeder te zijn die ik altijd al had willen zijn. Een vrolijke, energieke moeder, in voor gekkigheid en lekker dollen. Liefdevol en begripvol, maar die af en toe eens ontploft (ik bedoel, moet wel realistisch blijven he!). En nu zijn ze drieëneenhalf en is dat blog er dan toch! Yay!

Hier komen recente verhalen op. Maar ook minder recente. Mijn weg als startend ondernemer naast het moederschap. Natuurlijk ouderschap, of misschien moet ik het intuïtief ouderschap noemen. Ik heb een passie voor zwangerschap en bevallen, ik was zwangerschapsyogadocent voordat de twins kwamen, dus dat zal ook aan de orde komen. Mijn verhaal over hoe ik zwanger werd na 2 jaar zoeken naar de sleutel gaat er op komen. Kortom, alles waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En dat is nog al wat… You better prepare! 😉 Ik kijk er in ieder geval naar uit om ook hier mijn verhalen te delen.

Carlijn_PumpkinFotografie

About Divi

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In hac habitasse platea dictumst. Morbi suscipit dui id magna condimentum facilisis. Vivamus varius fermentum dolor, ut consequat erat facilisis at. Morbi mattis non nulla ac rhoncus. Aliquam nec rutrum mi, vel posuere erat. Aliquam id luctus quam. Curabitur vel neque dapibus, molestie tortor eget, hendrerit sem. Maecenas sit amet ultricies nisi.

Sit amet lacinia neque. Praesent nec eros bibendum, pellentesque enim nec, pretium odio. Maecenas consequat libero eu luctus blandit. In lobortis arcu eu suscipit bibendum. Donec imperdiet lobortis lacus id ullamcorper.

Featured On

Get Started

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In hac habitasse platea dictumst. Morbi suscipit dui id magna.